Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (IKSZT)

I. JÓTÉKONYSÁGI ADVENTI FORGATAG CSÁVOLYON

2018. 12. 16. (VASÁRNAP)

Idén első alkalommal szerveztük meg a Csávoly Községi Önkormányzat Képviselő-testületével karöltve az I. Jótékonysági Adventi Forgatagunkat, ahova nagyon sokan eljöttek, ezzel is támogatva a helyi civil szervezeteket. Ezúton is nagyon szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást, segítséget és a részvételt, hiszen ez minden egy jó cél érdekét szolgálta. Már most kijelenthetjük, hogy jövőre ismét lesz Adventi Forgatag!!!

IDŐSEK KARÁCSONYA AZ IKSZT-BEN

2018. 12. 01. (SZOMBAT)

December első napján a közelgő ünnepekre való tekintettel vártuk nagy szeretettel az IKSZT-be községünk 60. életévét betöltött lakóit. Egy színvonalas operett műsorral kedveskedtünk nekik, majd Csávoly Községi Önkormányzat Képviselő-testülete jóvoltából vendégeltük meg őket egy ünnepi ebéddel.

FALU MIKULÁSA AZ IKSZT-BEN

2018. 12. 02. (VASÁRNAP)

Idén is sok szeretettel vártuk községünk pici lakóit az IKSZT-be, ahova természetesen megjött a “Falu Mikulása” is, akit a Mosolyra Hangolók zenekar színvonalas műsora vezette fel.

CSALÁDI NAP AZ IKSZT-BEN

2018. 08. 17. (PÉNTEK)

Ahogy minden évben, így idén és megrendeztük a hagyományos családi napunkat az IKSZT-ben. Színes programokkal vártuk községünk lakóit, Nasz Dani közönségtalálkozójával kezdődött a program, amit buborékshow, majd lufihajtogató bohóc műsora követte, zárásként pedig a Csiga Duó gyermek zenekar fellépése következett, amit nagyon élveztek a gyerekek. Egész délután ingyen lángossal, légvárral, trambulinnal kedveskedtünk a megjelenteknek, illetve csillámtetkózás is volt terítéken a piciknek.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítséget, támogatást, egy szép délutánt tudtunk így varázsolni az művelődési ház udvarába.

Pár fotó a programról:

CSÁVOLYI FALUNAPOK 2018.

 

Az idei évben június utolsó hétvégéjén rendeztük meg községünk hagyományos falunapját. Szokásokhoz híven pénteken a 70. év felettieket láttuk vendégül, színes műsorokkal kedveskedtünk neki, az est fénypontja pedig egy Operett Show volt a színpadon. Ezen az estén kerültek átadásra a “Csávolyért Emlékérem” kitüntető címek is, melyekhez gratulálunk a kitüntetetteknek.

Szombaton pedig a szokásos halfőzésé volt a főszerep, mellette pedig a színpadon különféle, színes fellépésekkel szórakoztattuk a megjelenteket. Egész délután egy látvány fafaragó dolgozott egy szobron, ami nagyon szépre sikerült. A gyerekeknek csillámtetkó, pónilovaglás, ugrálóvár jelentette a kikapcsolódást, de lángossal és vattacukorral is kedveskedtünk a közönségünknek. Este 9-kor a nap sztárvendége, a Sramlikings lépett a színpadra, amit egy utcabál követett.

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a segítséget a falunapon, ez egy igazi csapatmunka volt!

MAJÁLIS A SPORTPÁLYÁN

 

Az idei évben is megrendeztük május 1. alkalmából a már hagyománnyá vált Majálisunkat, amelyre sok szeretettel vártuk községünk lakóit. Az igen színes programok között szerepelt kispályás foci, 11-es rúgó verseny, illetve a gyerekek nagy örömére légvár és trambulin is várta a kicsiket. Együtt tornázhatott bárki egy aerobic edző irányításával egy rendhagyó retro aerobic órán.

Délben megvendégeltük községünk lakóit egy ebéddel, melyre szép számmal jelentkeztek már előre.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek az áldozatos munkát, és az anyagi támogatásokat is, melyek nélkül ez a rendezvény ilyen jól nem valósult volna meg! KÖSZÖNJÜK!!!

Beszéljen pár fotó eme szép napról: