CSALÁDI NAP & LIFE FESZTIVÁL

Immáron negyedik alkalommal szerveztük meg az IKSZT udvarán a minden évben augusztus 20-hoz köthető családi napunkat, ahol egy igazi bohóc szórakoztatta a gyerekeket, majd lufikat hajtogatott egészen estig. Egész délután népi játékokkal játszhattak a kis lurkók, a felállított trambulinon ugrálhattak, és igazi western hangulatban érezhették jól magukat egész délután a diszítésnak köszönhetően. Ingyen limonádéval, és a már megszokott ingyen lángossal, -amit külön köszönünk ismét Rácz Ferinek és csapatának-, vártunk nagy szeretettel községünk apraját-nagyját.

DSCF2605DSCF2607DSCF2614DSCF2622DSCF2624DSCF2642

Az idei évben először egészítettük ki családi napunkat egy éjszakába nyúló kis fesztivállal, ahol zenekarok adtak koncertet, utána pedig retro bulival zárult a program. Fellépett ezen az estén a FÉRGEK zenekar, majd őket követte a BAD TIMES zenekar Bajáról. Köszönjük szépen nekik is, hogy ilyen jó hangulatot teremtettek.

DSCF2646DSCF2651DSCF2661DSCF2675DSCF2681

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy megtiszteltek jelenlétükkel, és eljöttek. Külön köszönjük mindenkinek a munkáját, akik valamilyen formában segítettek ezen rendezvény lebonyolításában.

Jövőre folytatása következik… 🙂

Loading

Megszakítás