Védőnő

Védőnői Szolgálat

Védőnő: Farkas Erika

Tanácsadó címe: 6448. Csávoly, Petőfi Sándor utca 12/A

Telefon: 06/30/4133268 (munkanapokon 08 órától 16 óráig)

e-mail: vedono.csavoly@gmail.com

 

Fogadóórák, tanácsadások, látogatások: A jelenlegi járványügyi vészhelyzet miatt a személyes találkozások számát minimalizálni kell. Személyes találkozó előtt mindenképp szükséges a telefonos, vagy messengeren történő időpont egyeztetés. Az előre megbeszélt időpontra csak és kizárólag egészséges személyek jöhetnek! A várandósok kísérő nélkül jöhetnek csak tanácsadásra, csecsemőket csak 1 egészséges felnőtt kísérheti. A kötelező védőoltások beadásra kerülnek, nem maradhatnak el a járványveszély miatt. A 2 éves kor feletti státuszvizsgálatokat el kell halasztanunk. A látogatások és tanácsadások telefonon, messengeren, videóhíváson keresztül történhetnek. A gyermekorvosi szaktanácsadás bizonytalan ideig szünetel.

A fenti intézkedések megnehezítik a munkát, személytelenek, szokatlanok, de ezek betartásával csökkenthetjük a járvány terjedését.

A védőnői tanácsadó hamarosan az IKSZT épületének tárgyaló termébe fog költözni (6448.Csávoly, Dózsa György u. 26), mivel a szolgálatnak most helyet adó épület felújításra kerül. A költözés pontos időpontjáról értesíteni fogjuk a gondozottakat.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK:

COVID-19 – Óvintézkedések várandósok, kismamák részére saját egészségük és a csecsemő egészsége érdekében

COVID-19 – Óvintézkedések gyermekek számára a fertőzéssel kapcsolatban