Csávolyi Napközi otthonos Óvoda és bölcsőde

Az óvodai beiratkozási nyilatkozat az alábbi linken letölthető:
ÓVODAI FELVÉTELI NYILATKOZAT

 

 

Március 13-án az óvoda keretein belül emlékeztünk meg az 1848/49 március 15. forradalom és szabadságharc évfordulójáról.

Közös sétával egybekötve feldíszítettük az emlékművet a gyerekek által készített nemzeti színű virágokkal.

 

 

 

 

Nagycsoportosaink a mai napon bemutatkoztak az elsős tanító néninek. Kötetlenül beszélgettek a március 15. szabadságharcról, számoltak, énekeltek németül és mindenki elmondta, hogy melyik foglakozás tetszik neki a legjobban.

Köszönjük Dragi néninek a látogatását és szeretettel várjuk vissza!

Kedves Szülők!
 
A Maci és a Süni csoportosok a mai napon ellátogattak a község múzeumába, ahol számunkra ismeretlen tárgyakkal, eszközökkel, öltözködési szokásokkal ismerkedhettek meg.
A séta a múltba, nagyon érdekes volt mindenki számára. A legnagyobb érdeklődést a faluról készült makett váltotta ki a gyerekekből, mert mindenki szerette volna tudni, hogy melyik az ő házuk.Köszönjük a lehetőséget!
Kedves Szülők!
 
Német nemzetiségi napot tartottunk az óvodában.
A kislányok kékfestőbe öltöztek, majd német dalos körjátékkal nyitották meg a  kiscsoportosok a programot.
A közös tánc után lehetőségük volt a gyerekeknek kézműves foglalkozáson részt venni, többek között kipróbálhatták , hogyan készül a kékfestő illetve a csipkeminta.
Az elkészített munkákat haza is vihették.

 

 

Kedves Szülők!

A mai napon a Szegedi Látványszínház tartott előadást a gyerekeknek. Vidám farsangi hangulatot, tartalmas mesével egészítették ki, melyben felhívták a gyerekek figyelmét a rendszeres fogmosásra, helyes étkezésre, mozgásra. Az előadást közös tánccal zártuk.
Köszönjük szépen az SZMK-nak az anyagi támogatást!